Дієту розробив чеський дієтолог доктор Хорват. Завдяки кількісному і якісному складу продуктів, дієту легко дотримувати впродовж тривалого періоду часу. Зайві кілограми йдуть поступово, завдяки чому досягається стійкий результат.
Меню чеської дієти
Понеділок
I сніданок: 1 яйце некруто, чай або чорна кава без цукру, 1 сухар з житнього хліба;
II сніданок: 100 г яблук;
Обід: 130 г пісної вареної яловичини, 100 г вареної картоплі з сіллю (без масла), 200 г салату з сирих овочів, чорна кава без цукру, мінеральна вода;
Полудень: чай без цукру, 100 г фруктів;
Вечеря: 80 г пісної шинки, 1 яйце, 100 г овочів, 10 г вершкового масла, яблучний сік.
Вівторок
I сніданок: 30 г шинки, 1 сухар з житнього хліба, чай без цукру;
II сніданок: 150 г грейпфрута;
Обід: 150 г м’яса з морквою і картоплею (200 г);
Полудень: склянка томатного соку;
Вечеря: картопля з сиром (100 г картоплі і 50 г сиру), мінеральна вода.
Середа
I сніданок: чай без цукру, один сухар;
II сніданок: 200 г морквяного салату;
Обід: 50 г тушкованої яловичини, 150 г дині, 100 г картоплі, мінеральна вода;
Полудень: кава з молоком (по 100 г);
Вечеря: 150 г запеченого рибного філе, 150 г шпинату, мінеральна вода.
Четвер
I сніданок: 100 г сиру, 30 г житнього хліба, склянку чаю без цукру;
II сніданок: 100 г фруктів (в літній період – ягід);
Обід: 150 г відварної яловичини, 100 г картоплі, стакан соку;
Полудень: склянка кефіру;
Вечеря: овочевий салат, сік або мінеральна вода.
П’ятниця
I сніданок: 50 г плавленого сиру, 30 г житнього хліба, склянку чаю без цукру;
II сніданок: 150 г апельсина;
Обід: 150 г відвареного курячого м’яса, 100 г вареної картоплі, 150 г огіркового салату;
Полудень: 150 г яблук;
Вечеря: яєчний омлет з шинкою (2 яйця, 30 г шинки), 150 г салату з помідорів, сік.
Субота
I сніданок: яблука (влітку – кавун);
II сніданок: 200 г морквяного салату;
Обід: 100 г відвареної телятини, 100 г вареної картоплі, 50 г салату з капусти;
Полудень: 50 г редьки;
Вечеря: гриби (100 г) з яйцем, огірковий салат, мінеральна вода.
Неділя
I сніданок: 50 г сиру, 1 сухар з житнього хліба, склянку чаю без цукру;
II сніданок: стакан молока;
Обід: 150 г смаженої яловичини, 100 г відвареної картоплі, 100 г різних овочів;
Полудень: кава з молоком (по 100 г того і іншого), 200 г тушкованої квасолі, мінеральна вода;
Вечеря: стакан кефіру з вівсяним печивом (50 г).
Чтобы снять или купить жилье Вам поможет база недвижимости, в которой Вы найдете много интересных и выгодных вариантов для себя.